Graver og kirketjener ved Ørsted, Søllested og Vedtofte kirker

 

Susanne Kiesbüy, ansat år 2001.

 

Arbejdet består i at vedligeholde kirkegårdene samt forberede og være til stede ved kirkelige handlinger.

 

Tlf.: 23 61 48 93 / E-mail: svkirker@mail.dk

Gravermedhjælper Jens Peter Olesen

 

 

Henrik Sørensen, pianist, organist og komponist

 

Uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1981 - 87 med fagene klaver, orgel og direktion med Arthur Feldhusen, Anker Blyme, José Ribera, Ole Kock Hansen, Thad Jones samt Frans Rasmussen som lærere.

 

Har i en årrække haft egen trio og kvartet.

 

Forfatter til bogen "Jazzklaverskole" udgivet 1990.

 

Pianist i Tivoli Big Band fra 1991 -1995, samt igen fra 2002. Tivoli Big Band har gennem årene spillet med solister som Georgie Fame, Art Garfunkel, Roger Whittaker, Gary Brooker, Dee Dee Bridgewater, Rick Astley o.m.a.

 

Undervist i klaver og sammenspil ved Sankt Annæ Gymnasiums MGK, Nykøbing Falster Musikskoles MGK og Kolding MGK.

 

1996 - 2002: pianist og kunstnerisk leder for Vejle Amts rytmiske ensemble: "Ensemble NEW", hvor HS har spillet og indspillet med musikere som James Moody, Billy Cobham, Tom Harrell, Billy Hart, Marie Bergman, Allan Botschinsky, Jens Winther o.m.a.

 

2002: Organist i Ørsted, Vedtofte og Søllested kirker. Pianist + Hammondorganist i Tivoli Big Band og freelance musiker, med opgaver for bl.a. Lene Siel, Swing Sisters o.m.a.

 

Medlem af Komponistgruppen "Den 3. Vej"

 

Skrevet musik for Esbjerg Ensemble, Det Jyske Ensemble, Storstrøms Kammerensemble, Randers Byorkester, Athelas Sinfonietta, Radioens Underholdningsorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Tivoli Big Band samt egne orkestre og Ensemble NEW.

 

Læs mere på www.henrik-sorensen.dk

 

I 2010 udgav Henrik Sørensen en CD med orgelimprovisationer indspillet på det nye Marcussen&Søn orgel i Ørsted. Anmeldelser og omtale af CD´en kan læses her:

http://www.orgelforum.dk/pdf/11-02-12-ORGELFORUM_-_Anmeldelse_-_Henrik_Soerensen_-_Organum_Momentum.pdf

http://jazznyt.blogspot.com/2010/10/improviseret-kirkeorgel-henrik-srensen.html

http://www.doks.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=1376:ojeblikkets-kunst&catid=83:oktober&Itemid=823

CD´en kan købes hos organisten eller på itunes, http://gateway.dmf.dk/shop.html.

 

 

Rikke Barsøe Florens, korleder 

 

Jeg er uddannet på DKDM med diplomeksamen i fløjtepædagogik, kor- og ensembleledelse i henholdsvis 1991 og 1992. Blev forinden matematisk-musisk student fra Sankt Annæ Gymnasium i  København.

 

Min interesse for kor blev vækket i de første år i folkeskolen ved Minna Hess Thaisens børnekor på Zahles skole og genoptaget i det 200 mands store gymnasiekor i gymnasietiden. Derefter blev su´en suppleret med jobs som underviser i tværfløjte, dirigent for kor og orkestre og som kirkesanger i flere københavnske kirker.

 

Det er en stor glæde at arbejde med de unge stemmer og få dem til at smelte sammen til en helhed og udvikle sig sammen. Det er en fornøjelse at rejse med korsangerne og se dem vokse socialt og fagligt.

Mette Nordtorp Pedersen 

 

Kirkesanger i Ørsted-Søllested-Vedtofte kirker fra februar 2010.

Diplomeksamen i sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1995.

Begyndte sangkarrieren som 14-årig i Kildebrønde Sogns Pigekor og siden ansat som kirkesanger ved Trinitatis Kirke, Frederiksberg Kirke, Holmens Kirke og Domkirken i København 1982-1993.

Mangeårig freelance koncertvirksomhed. Herunder medvirken ved koncerter og pladeindspilninger med vokalensemblerne Canzone, Ars Nova og Musica Ficta. Turnerede med Musikteatret Hotel ProForma 1994-2001. Medlem af baroktrioen Con Amici, som blev stiftet i 1988.

I dag ansat som souchef i Assens Musikskole med varetagelse af en del af sangundervisningen, bl.a. som stemmetræner for Syngedrengene ved Vor Frue Kirke.

mettenordtorp@gmail.com

 

SØNDAG 21. JANUAR: Gudstjenste i Søllested 11:00

John Vestergaard

Altergang

Kirkekaffe

 

Hjemmesiden er sidst opdateret 4-1-2018.